top of page

Ofte Stillede Spørgsmål - FAQ

Hvor sendes varen fra?

Varen sendes fra Danmark, medmindre købsadressen er i Sverige, så sendes varen fra Sverige.
Virksomheden er registreret i Sverige med nummer SE931019019501

Hvilken valuta bruger Tognål.dk?

Alle priser er i danske kroner og inklusive moms.

Hvorfor er siden pludselig på engelsk?

Vi behandler ikke selv dine betalingsoplysninger. I stedet har vi integreret købsprocessen med en udbyder, som desværre kun har deres side på engelsk.

Kan jeg fortryde mit køb?

Ja, du kan fortryde dit køb inden for 14 dage efter du har modtaget varen. Du skal sende os en mail til kontakt@tognal.dk, lige så snart du har fortrudt dit køb, dog senest 14 dage efter du har modtaget varen. Køber betaler returforsendelsesomkostninger. Husk at aftale med os inden du sender en vare retur!

Hvad gør jeg, hvis varen går i stykker?

Der er to års reklamationsret på alle køb. Så snart du opdaget en fejl eller mangel på varen, skal du sende en mail til kontakt@tognal.dk for at sætte en reklamationssag i gang. Husk at aftale med os inden du sender en vare retur!

Hvad gør jeg, hvis jeg vil klage?

Du kan skrive til os på vores email kontakt@tognal.dk, såfremt du vil klage. Vi vil prøve at finde en fælles løsning, som er bedst for alle. Hvis du ikke er tilfreds med vores behandling af din klage, kan du bruge Europakomissionens ODR-portal

Skal jeg betale told?

Nej, de fleste varer inden for EU's grænser er ikke belagt med told, inklusive alle varer i denne netbutik. Alle priser er inklusive moms.

Skal varen sendes uden for EU, betaler modtager selv for relevante import- og toldafgifter.

bottom of page