top of page

Om os - hvor Tognål kommer fra

Hvem er jeg? Jeg er lokomotivfører i København om dagen, og om natten … nørder jeg tog. Blandt andet sælger jeg slipsenåle og pins her på nettet.

I løbet af uddannelsen som lokomotivfører var vi en gruppe venner, som godt havde set de fine slipsenåle med tog nogle af underviserne havde. Så flotte var de, at vi faktisk også gerne ville have sådan nogle. Men desværre, så var der ikke mulighed for at købe danske slipsenåle med tog på. Men i stedet for at give op eller plage underviserne, om vi ikke måtte få en af deres nåle, så fandt vi i stedet frem til en producent, som kunne hjælpe os.

Efter at have kontaktet den tyske producent af slipsenåle, bestilte vi nok til en nyproduktion, således vi alle kunne få glæde af nålene. Ikke bare os på skolen, men også andre lokomotivførere rundt om i landet. Hvis du ser en lokomotivfører gå rundt med en IC3-slipsenål i togets oprindelige design, så ved du, hvor den kommer fra (ja, Tognål.dk). Vi blev færdige med uddannelsen og blev lokomotivførere, men jeg ville gerne videreudvikle ideen og skaffe flere forskellige tog som slipsenåle og pins.

Derfor fik jeg sammen med producenten lavet et helt nyt design forestillende ME 1512 i dens oprindelige design, denne gang ikke kun som slipsenål, men også som knappenål til at sætte på f.eks. en taske. Vi vil også gerne lave flotte nåle i fremtiden, men til det har jeg brug for din hjælp. Du kan ønske et tog, som vi skal lave, eller måske bare et andet design til de eksisterende. Alle forslag er velkomne og kan produceres med få måneders varsel i forskellige varianter.

Grøn ET i Odense.JPG
bottom of page